Liittymislomake

Liittymislomakkeen voit upottaa sivustolle ja kerätä sillä kätevästi jäsenhakemuksia. Jäseneksi pyrkijä täyttää lomakkeen, josta tieto tulee suoraan Yhdistysavain-jäsenrekisteriin. Pääkäyttäjät voivat sitten hyväksyä tai hylätä hakemuksia Rekisterissä.

Tarkemmat ohjeet

Voit lisätä liittymislomakkeen kotisivuille valitsemalla Lisää sisältöä -valikosta Liittymislomake. Lomaketta varten kannattaa tehdä erillinen sivu, jossa lomake sijaitsee pääpalstassa, jotta kentät näkyvät selkeästi ja lomakkeen täyttäminen sujuu mahdollisimman helposti. Lomakkeen yläpuolelle tai sivun vasempaan palstaan voi hyvin lisätä ohjeita hakijalle tai kertoa jäsenyyden etuista.

Kun lisäät liittymislomakkeen, kannattaa käydä seuraavia asetuksia läpi:

• Sähköposti-ilmoitukset
    Lisää sähköpostiosoitteet, joihin lähetetään ilmoitus lähetetystä hakemuksesta. Erottele osoitteet pilkulla.
  • Kiitosviesti
    Muokkaa tästä Kiitosviestiä, joka näytetään hakijalle hakemuksen lähetyksen jälkeen.
  • Ryhmiin liittyminen
    Voit myös valita valmiit ryhmät joihin jäseneksi hakija siirrettäisiin.

Lomakkeen kentät

Liittymislomake näyttää aina ne jäsenrekisterin kentät, joita jäsenillä on oikeus itse muokata. Kenttien asetuksia voi tarvittaessa muokata Rekisterissä.

Salasana-kenttää ei näytetä, sillä salasana asetetaan vasta sen jälkeen, kun hakija hyväksytään jäseneksi. Hyväksymisen jälkeen jäsen voi luoda salasanan kirjautumislomakkeella klikkaamalla "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?" -linkkiä.

Rekisterin oletuskentät (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka) näytetään aina liittymislomakkeella.

Asetettu liittymislomake näyttääkin sitten esimerkkikuvan mukaiselta. Jäsenyyden hakijan tulee täyttää kaikki tähdellä merkityt kentät pakollisina. Hakijan lähettäessä hakemuksen, saa hän kiitosviestin (näytetään sivulla).

Hakemusten käsittely

Jäsenhakemukset näkyvät Rekisterissä, jossa niitä voi hyväksyä tai hylätä. Uudesta hakemuksesta lähtee sähköpostiviesti lomakkeen muokkauksessa määritetyille vastaanottajille, jossa on linkki suoraan hakemukseen. Hakemusten käsittely vaatii kirjautumista pääkäyttäjätunnuksella.