Instagram

HTML-osion avulla voit upottaa kotisivuillesi mitä tahansa ulkopuolisia palveluita, jotka tarjoavat upotukseen tarvittavan koodin. Myös julkisen Instagram-tilin upottaminen kotisivuille onnistuu HTML-osion avulla. 

Tärkeää huomioitavaa:

  • HTML-osioiden osalta vastuu tietoturvasta on asiakkaalla.
  • HTML-koodien käyttöön emme tarjoa tukea.
  • Todennäköisesti 3. osapuolen koodi käyttää evästeitä, jolloin sivuston selaajalta tulee pyytää etukäteen hyväksyntä niiden käytöstä ja selaajalle tulee kertoa miten evästeitä käytetään. Lue lisää. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
  • HTML-osioon kirjoitettu javascript-koodi ajetaan vain selaustilassa. Klikkaa ylänurkasta ”Esikatsele sivua”, niin näet miten tekemäsi HTML-upotus toimii. 

Ohjeet

Googlettamalla esim. "Instagram widget" löytyy monia erilaisia palveluita, joiden avulla voit hakea Instagram-upotukseen tarvittavan koodin. Muistutamme, että HTML-osioiden osalta vastuu tietoturvasta on asiakkaalla, joten palvelun valinta kannattaa tehdä huolella.

Kun löydät sopivan palvelun, etene palvelun ohjeita noudattamalla ja kun saat käsiisi koodin upotusta verten, kopioi se vain kotisivuillesi HTML-osioon. HTML-osion voit lisätä Lisää sisältöä -valikosta.