Osioiden toiminnot

Osion siirtäminen toiseen kohtaan sivulla

Voit sijoittaa osioita sivulle allekkain sekä rinnakkain. 

Klikkaa osiota ja tarraa hiirellä kiinni osion ylänurkassa näkyvään pisteryppääseen, niin voit raahata osion haluamaasi kohtaan. Siniset viivat osoittavat mahdolliset paikat, johon osion voi siirtää.

Toinen tapa siirtää osiota on klikata osion alanurkasta Toiminnot > Siirrä osiota sivulla. Siniset viivat osoittavat mahdolliset paikat, joihin osion voi siirtää. Klikkaa haluamaasi sinistä viivaa, niin osio siirtyy siihen kohtaan.

Osion kopiointi

Klikkaa haluamaasi osiota ja valitse osion alanurkasta Toiminnot > Kopioi osio > Valitse sivu, johon haluat kopioida osion.

Oletuksena on valittuna sama sivu, jossa osio sijaitsee. Kopioitu osio näkyy aina piilotettuna valitulla sivulla alimmaisena, josta sen voi sitten asettaa näkyviin ja siirtää haluamaansa paikkaan.

Osion piilottaminen ja asettaminen näkyviin

Klikkaa haluamaasi osiota ja valitse osion alanurkasta Toiminnot > Piilota osio.

Piilotetun osion voi asettaa näkyviin valitsemalla Toiminnot > Näytä osio.

Osion ajastaminen

Voit ajastaa osion julkaisun tai piilotuksen haluamallesi ajankohdalle. Klikkaa osiota ja valitse osion alanurkasta Toiminnot > Ajasta näkyvyys.

Vaihe 1. Valitse osion alareunas.ta "Toiminnot" > "Ajasta näkyvyys".
Vaihe 2. Valitse haluamasi ajankohta ja tallenna.
Vaihe 3. Ajastetun osion oikeassa ylänurkassa näkyy kello-kuvake. Kun viet hiiren osoittimen kuvakkeen päälle, näet tarkemmat tiedot ajastuksesta.