Uutislista

Uutislistaa voit käyttää yhdistyksen uutisten ja muiden ajankohtaisten asioiden kertomiseen. Uutislistan voi lisätä:

Julkisilla sivuilla ja jokaisella ali- ja ryhmäsivustolla on aina omat uutisensa. Näin esimerkiksi vain jäsenille tarkoitettuja uutisia voi jakaa Jäsensivuilla tai joukkuekohtaisia uutisia joukkueen omalla ali- tai ryhmäsivustolla.

Näin lisäät uutislistan ja ensimmäisen uutisen:

• Mene etusivulle (tai esim. alisivuston etusivulle) ja valitse Lisää sisältöä
  • Lisää Uutislista ja tallenna sivu
  • Klikkaa Uutislistaa ja valitse Lisää uutinen
  • Nimeä uutinen ja lisää uutiseen haluamaasi sisältöä
  • Tallenna sivu.
  • Klikkaa sivun oikeasta alakulmasta asetukset-kuvaketta ja aseta uutinen näkyville, niin se ilmestyy etusivulla olevaan uutislistaan.
  • Uutislistaa klikkaamalla ja valitsemalla Lisää uutinen voit lisätä uusia uutisia.
Huom! Parhaaseen lopputulokseen pääset käyttämällä kaikissa uutisissa vaakamallisia ja keskenään samankokoisia kuvia.

Uutislistan asetukset

Uutislistan Asetukset-välilehdeltä voit määritellä, kuinka monta uutista listalla näytetään kerralla. Jos uutisia on enemmän, ilmestyy listan alaosaan "Lisää uutisia"-linkki. Asetuksista voit myös valita haluamasi asettelumallin uutislistalle.

Uutisen muokkaus

Olemassa olevaa uutista voit muokata klikkaamalla Uutislistaa ja sitten haluamaasi uutista. Uutisia voit muokata myös Uutiset-sivun kautta.

Uutisen poistaminen tai piilottaminen onnistuu klikkaamalla uutista ja sitten oikeasta alakulmasta asetukset-kuvaketta.

Uutisen kuvaus

Uutisen asetuksissa voit myös määritellä uutisen kuvauksen. Kuvaus näytetään uutislista -osiossa ja kun jaat uutisen esim. Facebookissa tai Twitterissä. Jos kuvaus on tyhjä, näytetään uutisen tekstistä ensimmäiset noin 200 merkkiä.

Uutiset-sivu

Sivuston rakenne-kohdasta löydät sivun nimeltä Uutiset. Klikkaa sivun nimen vierestä asetukset-kuvaketta ja aseta sivu näkyville, jos haluat että Uutiset-sivu näkyy sivuston päävalikossa. Voit myös siirtää sivun sijaintia.