Alisivustot

Alisivustolla voit luoda esimerkiksi joukkueelle tai tapahtumalle erinäköisen julkisen sivuhaaran, jolle voi lisätä oman ulkoasun ja sivuhaaraan ohjaavan verkkotunnuksen. Alisivuston avulla voit luoda myös kieliversion Yhdistysavain-sivustollesi.

Alisivustolle voit määritellä myös omat päivittäjät.

Versiokohtaiset rajoitukset

Alisivustoja voi käyttää Yhdistysvaimen Plus- ja Premium-versioissa. 

Plus-versiossa ali- ja ryhmäsivustoja voi olla yhteensä enintään 5 kpl. Premium-versiossa sivustojen määrälle ei ole rajoituksia.  

Alisivuston ulkoasu

Alisivustolle voit luoda muusta sivustosta poikkeavan ulkoasun. Alisivustolla ollessasi valitse vasemmasta valikosta Ulkoasu ja ota käyttöön jokin valmis ulkoasuteema, muokkaa nykyisen ulkoasun tyylejä tai vaihda vaikkapa vain taustakuva. Lue lisää ulkoasun muokkauksesta. 

Näin luot uuden alisivuston: 

(Huom: alisivustoja voi lisätä vain sivuston pääkäyttäjät.)

  • Mene Sivuston rakenne-näkymään ja valitse Lisää sivu TAI valitse jokin jo olemassa oleva sivu ja etene seuraavan kohdan mukaisesti
  • Klikkaa sivuston asetuksiin ratas-kuvakkeesta 
  • Siirry Sivun tyyppi-välilehdelle
  • Valitse Alisivuston etusivu ja tallenna
  • Sivuston rakenne -näkymässä voit luoda alisivuston alle lisää sivuja
  • Voit määrittellä yläpalkin Oikeudet-välilehdellä, millä jäsenryhmillä on oikeus muokata alisivuston sisältöä ja ulkoasua

Alisivuston poistaminen/piilottaminen

Alisivuston voit piilottaa eli asettaa ei-julkaistuksi sivun asetuksista. Tällöin sivu näkyy vain kirjautuneille pääkäyttäjille. 

Jos haluat poistaa alisivuston kokonaan, muuta alisivusto ensin tavalliseksi sivuksi sivun asetuksista ja valitse sitten Poista. 

Alisivuston uutiset

Jokaisella alisivustolla on oma Uutiset-sivu, jonka uutisia voidaan esittää uutislistan avulla alisivun etusivulla. Uutiset-sivun löydät Sivuston rakenne-näkymässä alisivuston alta.

Alisivuston tapahtumat

Jokaisella alisivustolla on Tapahtumat-sivu, jonka tapahtumia voidaan esittää tapahtumalistan avulla kyseisen alisivuston etusivulla. Tapahtumat-sivun löydät Sivuston rakenne-näkymässä alisivuston alta.