Sivun asetukset

Sivun asetuksiin pääset klikkamalla Sivuston rakenne-näkymästä sivun nimeä ja sitten asetukset-kuvaketta (ratas) tai menemällä haluamallesi sivulle ja klikkaamalla sivun alareunasta Sivun asetukset -painiketta.

Sivun asetuksista voit muokata sivun nimeä, osoitetta, tyyppiä tai kuvausta, asettaa sivun piilotetuksi tai selaajilta suljetuksi sekä muuttaa sivun taittoa. Sivun asetuksien Historia-välilehdeltä voit myös palauttaa aiempia sivun versioita.

Sivun näkyvyys

Oletuksena uusi sivu on julkisesti näkyvillä. Voit piilottaa sivun klikkaamalla sivun nimen vierestä asetukset-kuvaketta ja valitsemalla "Julkaistu (ei valikossa)" tai "Ei julkaistu".

Julkaistu (ei valikossa): sivu ei näy sivun valikoissa, mutta voit ohjata selaajia sinne suoralla linkillä.

Ei julkaistu: sivulle pääsevät vain kirjautuneet käyttäjät. Sivu ei näy valikossa.

Sivun tyyppi

Uusi sivu on aina oletuksena tavallinen julkinen sivu. Voit vaihtaa sivun asetuksista sivun tyypiksi alisivuston tai ryhmäsivuston

Sivun tyyppi -välilehdeltä voit myös määritellä sivustosi sisältökielen (suomi, ruotsi tai englanti). Lue lisää kieliversioista.

Sivun taitto

Sivun taittoa muuttamalla voit piilottaa alisivulta vasemman reunan sivuvalikon ja valita, näytetäänkö sivun taustakuva korkeampana. Katso alla olevalta videolta esimerkkiä. (Huom. Asetuksissa on joitakin eroavaisuuksia käytössä olevan ulkoasuteeman mukaan.)

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.