Faviconin lisääminen Koodieditorin avulla

Favicon on verkkosivuston ikoni, joka näkyy mm. kirjainmerkeissä ja selaimen välilehdellä. Voit lisätä sellaisen sivustollesi Koodieditorin avulla Yhdistysavaimen Plus- ja Premium -versioissa.

Esimerkkejä sivustojen faviconeista.

Tarkemmat ohjeet:

1. Lisää sivustollesi uusi sivu, joka on julkaistu, mutta ei näy valikossa.
    a) Uusi sivu luodaan Sivuston rakenne -näkymässä. Voit käyttää myös jo olemassa olevaa sivua.
    b) Sivun näkyvyys-asetuksia voit muokata valitsemalla Sivun asetukset.

2. Lisää sivulle Tiedosto-osio, johon tuot faviconiksi halutun kuvan. Tallenna.

3. Klikkaa oikeasta alakulmasta Esikatselu.

4. Vie hiiri tiedoston nimen päälle ja klikkaa "Kopioi linkin osoite" ja liitä linkin osoite itsellesi talteen esim. muistiinpanoihin.

5. Avaa Yhdistysavaimen vasemman reunan työkaluvalikosta Koodieditori.

6. Kopioi tämä koodinpätkä ja liitä se Koodieditoriin:

<link rel="shortcut icon" href="OSOITE" />

7. Käy kopioimassa nyt aiemmin haettu kuvan osoite muistiinpanoista ja syötä se Koodieditorissa olevaan koodiin sanan OSOITE tilalle. Tarkista, että osoitteen ympärille jää "-merkit. Tallenna.

HUOM. Favicon näkyy vain uloskirjautuneena.

Muistathan, että Koodieditorin käyttöön emme tarjoa käyttötukea. Koodieditorin käyttö tapahtuu omalla vastuulla.