Sovellusvinkkejä yhdistyksille

Tältä sivulta löydät vinkkejä sovelluksista ja palveluista, joista saattaa olla apua yhdistyksenne arjen pyörittämiseen.

Huom. Sivulla mainitut palvelut ovat kolmannen osapuolen palveluita, joiden toiminnoista tai käyttötuesta emme vastaa. Sovelluksia ei ole testattu perusteellisesti, joten tarkempi tutustuminen palveluiden ominaisuuksiin on omalla vastuulla.

Googlen palvelut järjestöille

Google tarjoaa voittoa tavoittelemattomille järjestöille erilaisia palveluita veloituksetta. Esim. Google Workspace järjestöille -palvelulla voit saada järjestöllesi ilmaiseksi käyttöön sähköpostiosoitteita omalla verkkotunnuspäätteellä ja erilaisia pilvipalveluita (kuten Drive). Lue lisää.

Canva - helppoa kuvankäsittelyä

Canva on helppokäyttöinen ohjelma kuvankäsittelyyn ja graafiseen suunnitteluun. Canva for nonprofits -tilauksella saat järjestöllesi Canva Premium-toimintojen käyttöoikeuden ilmaiseksi. Lue lisää.

Kitsas - kirjanpito-ohjelma

Kitsas on ilmainen, kun tallennat kirjanpidon omalle koneellesi. Pilvitallennus, käyttäjätuki ja lisäominaisuudet edullisena vuositilauksena. Lue lisää.

YouCanBookMe -varausjärjestelmä

YouCanBookMe-palvelusta löytyy myös ilmaisversio, jonka voi upottaa kotisivuille HTML-osiolla. Vaatii esim. Google-kalenterin toimiakseen. Varaukset menevät suoraan Google-kalenteriin ja Google-kalenterissa olevat merkinnät näkyvät varattuina varauskalenterina. Ilmaisversio sopii parhaiten 1-2 tunnin varauksiin. Lue lisää.

Aatos Sign (sähköinen allekirjoituspalvelu)

Voit allekirjoittaa Aatos Signilla mm. työ- ja vuokrasopimukset, erilaiset pöytäkirjat jne veloituksetta. Asiakirjasi säilytetään hyvin suojattuna ja vain allekirjoittavilla osapuolilla on pääsy siihen. Lue lisää.