Uuden kotisivutyökalun käyttöönotto

1. Täytä tilauslomake

Pääkäyttäjänne voi ottaa uuden kotisivutyökaun käyttöön suoraan nykyisen sivuston Kotisivujen Hallinta -näkymästä.

Jos teillä ei vielä ole Yhdistysavain-sivustoa lainkaan, mene osoitteeseen yhdistysavain.fi/aloita ja ota palvelu käyttöön täyttämällä Aloita-lomake. Käyttöönotto on aina ilmaista ja sitoumuksetonta.

2. Valitse ulkoasupohja sivustollesi

Siirry uuden kotisivutyökalun puolelle Kotisivujen Hallinta-näkymästä "Lue lisää" > "Kokeile uutta kotisivutyökalua". Valitse ulkoasuteema, jolla lähdet liikkeelle. Teemaa pääset myöhemmin muokkaamaan myös itse ja voit esim. vaihtaa taustakuvan.

3. Muokkaa esimerkkisisältöä

Esimerkkisisältö auttaa sinua lisäämään sivustolle oikeaa sisältöä. Muokkaa esimerkkisisältö vastaamaan yhdistyksenne tai seuranne tietoja ja lisää tarvittaessa uutta sisältöä. Tarpeettomaksi jääneen esimerkkisisällön voit poistaa.

4. Ota oma verkkotunnus käyttöön

Start-, Plus- tai Premium-versiota käyttäessäsi voit käyttää joko olemassa olevaa verkkotunnusta tai hankkia uuden tunnuksen. Ilmaisversiossa (Free) voit käyttää jotakin Yhdistysavaimen tarjoamista ilmaisista verkkotunnuspäätteistä.

5. Lisää uusia pääkäyttäjiä

Uusia pääkäyttäjiä voit lisätä jäsenrekisterin Jäsenet-näkymässä. Sivustolla kannattaa olla vähintään kaksi pääkäyttäjää, jotta sivuston ylläpitoon ei tule katkoksia toisen ollessa tavoittamattomissa.